Сензация! Васил Михайлов бил истинският баща на Дарина Павлова

Дарина е била осиновена от казанлъшко семейство

Сензация! Васил Михайлов бил истинският баща на Дарина Павлова
Тайната разкрива „Всеки ден”, като се позовава на близък приятел на осиновителя Калчо. Той и Донка се залюбили в завод „Арсенал”, където и двамата били шлосери. Оженили се, били щастливи, но нямали деца. Изведнъж в дома им се появило бебе. За комшиите им нямало съмнение, че детето е осиновено. Донка кръстила момиченцето Дарина на баща си Демир.
В къщата им обаче започнал да се появява млад мъж. Той често гостувал на Калчо и Донка и носел подаръци за детето. Оказало се, че това е самият Васил Михайлов, тогава още никому неизвестен актьор.
Той имал неподходяща връзка с момиче от региона, което родило от него дете. Решили да го оставят за осиновяване, защото по тогавашните норми на извънбрачните деца не гледали с добро око.
Така израсла Дарина в семейството на Калчо и Донка, които й казали, когато станала девойка, че е осиновена.
 Васил Михайлов
Ето откъде генетично е наследила Дарина Павлова интереса си към киното и театъра – коментират комшии на семейството в Казанлък. Дарина дори знаела кой е истинският й баща, но нямаме данни да са поддържали връзка в зрелите за дамата години.

Васил Михайлов става много известен след ролята си на капитан Петко Войвода. Актьорът все още не е коментирал в публичното пространство информацията, че Дарина е негова дъщеря.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.