Сензация! Пищова си взе 6-а булка!

Скандалният търновски бизнесмен Митьо Пищова изненадващо обяви, че се е оженил

Скандалният търновски бизнесмен Митьо Пищова изненадващо обяви, че се е оженил

При Митьо Пищова празно няма! След като не успя да превземе Несебър, а и в Търново не го избраха, популярният бизнесмен излекува разочарованието си от политическите неуспехи като си взе нова булка. Известният търновски бизнесмен успя да изненада всички, като най-неочаквано тези дни обяви, че се е оженил. На личната си страница в социалната мрежа Пищова пусна официално новината и дори вече приема първите поздравления, пише hotnews.bg.

Приятели и познати на колоритния бизнесмен побързаха да честитят новата сватба. Последната младоженка на Пищова се казва, Никол Александрова, но за огромна жалост на сеирджиите нейни снимки в социалната мрежа няма.
По-любопитните побързаха да видят профила и на Митьовата изгора, но се оказа, че освен снимки на оръжия, задни части и високи токчета, други фотоси на новата избраница няма.
След шумния погром на злополучната пета сватба мнозина се питат дали няма да видим и втори път булка – беглец. Предишната годеница на Пищова, Петя, го заряза почти пред олтара през май тази година като избяга ден преди венчавката. Затова не е изненада, че сега мнозина се питат дали този път Митьо ще успее да надене халката на новата си любима или и тя ще му избяга?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.