Силвия Бахати: Държанка? Унизително!

Силвия Бахати: Държанка? Унизително!

– Защо реши да се занимаваш с всичко това: снимане, разголване, еротика?

– Не беше решение. Стана случайно. Получих предложение за една фотосесия, после второ и така постепенно това се превърна в моя професия. Може да е неприятно за теб, но обичайната представа за момиче плеймет е следната: спи с чичковци с много пари, не е особено умна, няма никакви ценности и е цялата в пластични операции. Би ли обвинила хората, че мислят така?- Не. Защото са видели много такива примери. На мен това мнение не ми пречи. Аз не отговарям на тези критерии, освен на един: имам две корекции по себе си, но не мисля, че по това може да се съди за всичко. Не ходя с богати чичковци, защото парите на другите не са ми приоритет. Интересува ме моята кариера и това колко аз изкарвам за себе си. Смея да твърдя, че съм интелигентен човек. Уча психология във Великотърновския университет, постоянно обогатявам общата си култура, като чета най-различни книги. А относно ценностите, бих казала, че съм доста принципен човек.

– Кои книги?

– Ерих Фром и Достоевски са ми едни от любимите автори.

Силвия Бахати голи снимки

– Какво ти харесва например в Достоевски.

– Харесвам Достоевски, защото той е определян като един от най-значимите психолози в историята на световната литература. Книгите му изследват човешката психика. Любимата ми негова книга е „Престъпление и наказание“. Един от великите хора по онова време в Русия, които не са се продали на властта и са се осмелявали да пишат толкова истински неща. А друг подобен руснак, на който се възхищавам, е Висоцки.

– Казваш, че гаджето ти е „обикновено момче“. Къде е разликата между обикновен и необикновен?

– Под това изказване съм имала предвид един средностатистически мъж. Необикновен е някой известен и богат. Един петролен магнат например не може да го наречеш обикновено момче. Аз се водя от сърцето си и не избирам гаджетата си по парите. За мен е важно мъжът да ме обича, да е отговорен и да държи на семейните ценности.

– Имаш ли проблема на повечето красавици с мъжете – че страдат от липса на внимание, понеже повечето мъже ги е шубе да припарят до тях?

– Сама поддържам дистанция спрямо другите мъже. Вниманието на приятеля ми е достатъчно.

– Сама ли се издържаш?

– Да.

– Защо? Повечето жени с твоята външност предпочитат друг да се грижи за тях.

– Ами носи ми самочувствие. Притежавам силен и мъжки характер и не бих позволила да бъда в ролята на „държанка“. Прекалено горда съм.

– Какви са месечните разходи на момиче като теб?

– Не може да правите подобно обобщаване. Какво значи „момиче като мен“? Разходите ми са според приходите за месеца, тоест различни. Разполагам се според чергата си.

– Как се чувстваш, като четеш жълтите вестници? „Купена титла“, „богат любовник“ и т.н.

Силвия Бахати еротични снимки

– Смешно ми е и забавно. Все съм чувала, че вестниците си измислят жълти новинки, които нямат нищо общо с реалността, но сега го разбрах от личен опит.

– Опиши един ден от твоите.

– Не си приличат. Днес съм тук, утре там. Пътувам много, снимам, танцувам, ходя на лекции.

– Какво значи „Бахати“ и защо го използваш като псевдоним?

– Бахати означава късметлийка на суахили. Преди няколко години бях на сафари в Танзания, където ни заведоха при едно племе масаи. Там старейшината на племето ме наричаше „бахати“ и така тръгна моят псевдоним.

– Как се виждаш след 10 години?

– Един Господ знае какво ще се случи след 10 години. Не правя толкова далечни планове. Вероятно ще имам семейство и ще се занимавам с нещо, което ми доставя удоволствие.

– Страх ли те е от остаряването? Пробиваш с външност, а това е до време.

– Не ме е страх, разбира се. Пробивам освен с външност и с ум, защото красиви жени има много.

– Каква мечтаеше да станеш като малка?

– Може би певица.

Източникв. „Стандарт“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.