Скандалната Албена Вулева: Писна ми да бъда лоша кучка!

Скандалната Албена Вулева: Писна ми да бъда лоша кучка!
Албена Вулева отново е на екран. Вече две поредни седмици по ТВ 7 се излъчва нейното светско шоу „Панаир на суетата“. Ако очаквате предишния свръхскандален имидж, сте се заблудили. Сега Албена е усмихната, позитивна, дори сигнално русият й цвят на косата е отстъпил на по-кестенявите тонове.
Въпреки това Вулева е запазила критичната нотка в гласа си, която я различава от всички останали водещи на светски предавания.
„Сигнално жълто“ си мина времето. Днес такова шоу не би имало успех, най-малкото защото пиперливият и дори на моменти вулгарен език вече се наложи като официален. Стигнахме дотам политици да се наричат „педераст“, „кретен“ или „идиот“, така че обидните думи не правят впечатление никому. „Панаир на суетата“ е пълна противоположност на „Сигнално жълто“.
Това е класическо светско предаване, телевизионен таблоид, на моменти ласкателен и приветлив, закачлив и добронамерен. Излъчва се в неделните следобеди от 17,45 ч. и първите резултати са много окуражаващи – харесва се, има страхотен рейтинг. Продуцент е Люба Кулезич, а аз съм водеща. За пръв път от доста години насам работя в проект, който не е мой авторски, така че това е едно сериозно предизвикателство за мен” – твърди Албена Вулева.

„По принцип нещата са така поставени, че медиите са силната страна във взаимоотношенията с така наречените звезди. Последните имат много по-голям интерес да са в добри отношения с медиите, отколкото обратното. Нека не забравяме, че именно медиите са тези, които създават и сриват звезди… Важно е да се знае, че „Сигнално жълто” беше шоу, моя скандална роля. Просто такова е било амплоато ми. Не съм зла кучка, а човек с чувство за хумор, който не пести истината” – разкрива известната водеща.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.