Скандално! Елеонора лъсна в лесбо клип

Участничката от последния сезон на „Big Brother Family“ с ново амплоа

Скандално! Елеонора лъсна в лесбо клип

 

Ексклузивно видео с лесбийски еротичен танц  на „анти-домакинята“ Елеонора публикува на сайта си HotArena.net. Скандалната плевенчанка,  която се появи в последния брой на риалити шоуто „Big Brother Family“, разбуни духовете  не само с освободеното  си поведение, но и със скандалната си професия на еротична сервитьорка.
Още с представянето на участничката, продуцентите на предаването се постараха максимално да шокират публиката с нея. На първо място беше  възрастта й – тогава тя бе едва на 19 години, последван от фактът, че вече е майка и разбира се, скандалното разкритие за работата й като еротична сервитьорка.  Това потресе голяма част от аудиторията и нажежи почти до червено атмосферата в къщата. Там Елеонора се превърна в мокър блян за всички чужди мъже, като в същото време успя да настрои срещу себе си съпругите им.

По всичко личи, че след участието си в предаването сервитьорката Елеонора е получила повишение от работодателите си и се издигнала в еротична танцьорка.  А от видеото става ясно, че младата брюнетка не само се е отдала на танцовото изкуство, но е и предпочела ласките и вниманието на нежния пол, загърбвайки всички мъже. Явно момичето напълно изповядва максимата, че разнообразието е солта на живота

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.