Скарлет Йохансон не съжалява за брака си

Скарлет Йохансон не съжалява за брака си

Актрисата Скарлет Йохансон заяви, че бракът й с Райън Рейнолдс е най-доброто нещо, което е правила.

27-годишната звезда се омъжи за Рейнолдс през 2008 г. и макар че двамата се разделиха през 2010 г., Скарлет не съжалява за нищо, защото инстинктът й подсказал, че трябва да създаде семейство именно с него.

„Това беше най-доброто нещо, което съм правила някога. Вярвам, че когато чувствате нещо за правилно, трябва да го направите. Силно вярвам в инстинкта. Сключването на брак беше нещо добро, защото това е съвсем естествено. То беше свързано с романтична връзка, любов и желание да имаш бъдеще с някого и бях много щастлива, че се омъжих за човек, който се оказа точно такъв, какъвто смятах, че ще бъде“, сподели Скарлет.

Тя обаче признава, че двамата с Райън прекарвали много време далеч един от друг и не била готова да върши работата си така, че да поддържа връзката им жива. „Отношенията са сложно нещо. Да си женен е жив, дишащ процес. Смятам, че не осъзнавах напълно възходите и спадовете. И двамата бяхме много заети. Прекарвахме много време разделени. Беше много трудно“, сподели Йохансон пред американското издание на сп. „Космополитън“, пише БГНЕС.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.