Слави плюе по Николета, но я кани на вечеря

 Слави плюе по Николета, но я кани на вечеря

Слави плюе по Николета, но я кани на вечеря

Слави Трифонов обича да плюе по плеймейтката Николета Лозанова, но това не му пречи, когато не е в ефир, да я кани на вечеря.
Във вторник вечерта двамата се запознали в чалготека „Найт флайт“, където станала заварката. Дългия уж седнал до главния редактор на еротичното списание „69“ – Георги Неделчев, но всъщност през цялата нощ обръщал по-голямо внимание на плеймейтката. Николетка, която била в заведението, за да изгледа на живо участието на дружката си Андреа, не показала никакви признаци, че се сърди на шоумена.

А Слави няколко пъти в ефир нарече силиконката „столична бръмчилка“ и „Курволета“. Освен това, той каза, че е „кифла, която се прави на кроасан“, както и „стара пушка, на която много народ се е учил да стреля“.
„Не съм от хората, които се сърдят за глупости. Слави просто чете това, което сценаристите му дават. До срещата ни в „Найт флайт“ дори не се познавахме“, твърди Лозанова.Явно обаче Дългия се опитва да „забие“ плеймейтката, тъй като още на следващия ден той й се обадил с покана за вечеря. Какво ще се случи след тази среща, само можем да гадаем.

Източник kliuki.bg

One thought on “Слави плюе по Николета, но я кани на вечеря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.