Слави работи за бебе

Слави Трифонов и приятелката му Мартина отново били забелязани в Италия миналия уикенд.

Слави работи за бебе
Тъй като гологлавият водещ ревностно брани личния си живот, този път той се постарал никой да не разбира за визитата му в страната на Ботуша, още повече че отново бил придружен от гаджето си. За да не го надушат папараците, той се възползвал от гостоприемството на Дарина Павлова – негова близка приятелка, и се настанил в огромното й имение, което се намира на 10 км. от Милано.


Слави и Мартина не били лишени от нищо – луксът в дома на Дарина бил сравним със седемзвездните хотели в Арабските емирства. В лукс и далеч от журналисти и хора, Слави се отдал на страстни нощи с половинката си.

Слуховете упорито говорят, че той работи за бебе и уикендите в Италия били чудесна възможност водещият да осъществи намеренията си.

Открай време е известно, че Трифонов иска да стане баща и беше в търсене на жената, която ще го дари с наследник. Близки до Слави разказват, че на няколко пъти той е откровеничил, че именно в лицето на Мартина вижда тази жена, пише в. „Контра“.

Доказано е, че във всеки слух около личността на един от най-популярните бг водещи, има голяма доза истина. Нищо чудно Слави скоро да ни изненада с новина за бъдещо бащинство, допълват от lifestyle.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.