Слетла Иванова бие Шакира

Хитът на Светла Иванова „Любов и кафе“ се нареди в челните места на класация на МТV

Слетла Иванова бие Шакира
Преди десет години една очарователна брюнетка превзе на абордаж музикалните класации в България.
Името й е Светла Иванова и е добре позната на феновете с чудесните „Всичко е Любов“, „Взрив от ри­тъм“, „Нас двамата“, римейкът на „Обичам те до­тук“ на ФСБ и много други. Днес тъмнооката изящна дама е най-пусканата изпълнителка по МТV с 5 въртящи се едновременно парчета. Неотдав­на хитът й „Любов и кафе“ се нареди в челните мес­та на класация на популярната музикална телеви­зия, изпреварвайки Шакира. Нашето момиче триум­фира и по немския канал Viva Plus. Готова е с десет песни от втория си албум, който ще излезе през есен­та.
„Може би ще пусна още няколко песни и тогава ще го кръстя. Иска ми се да бъде с аромат любов и кафе. Може би съм на тази вълна, защото песента „Любов и кафе“ действително няма кратък живот“, доверява хубавицата, родена на 23 октомври 1977-а в града на розите.
Светла с Орлин Павлов
Светла с Орлин Павлов
Казанлъчанката обещава скоро да изненада феновете си с нов летен хит от предстоя­щия си албум. Освен с пеене, Светла напоследък се занимава с писане. Авторка е на две доста одумвани книги и е готова с трета, със сигурност, не по-малко скандална. Омъжена е за бизнесмена Георги Тасев, майка на две и половина годишния сладур Виктор.
За мнозина Светла Ива­нова е модерното лице на българската поп музика. За други е певицата, която обича да изпипва нещата до най-малкия детайл. Трети казват, че е може би е най-лудата глава сред родните изпълнители.

Не е нужно особено наби­то око – много красива. И талантлива. Късметлийка.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.