Слухове помрачават сватбата в Монако

Слухове помрачават сватбата в Монако

Принцът на Монако Алберт Втори, който се ожени този уикенд за приятелката си Чарлийн Уитсток, ще се подложи на тестове за бащинство заради твърдения, че има трето извънбрачно дете, пише вестник „Сънди телеграф“. 


Според анонимен източник от двореца, когото агенция „Франс прес“ цитира, принц Алберт и Уитсток са били на крачка от раздялата по-рано през седмицата заради слуховете.

„Сънди телеграф“ коментира, че сватбата в Монако е била изключително пищна и светът не е бил виждал подобен разкош от бракосъчетанието на родителите на Алберт Втори принц Рение Трети и холивудската икона Грейс Кели преди повече от половин век.

Принц Алберт Втори има 6-годишен син Александър от бившата стюардеса Никол Косте и 19-годишна дъщеря Жасмин от американската агентка на недвижими имоти Тамара Ротола.
Според „Сънди телеграф“ законодателството на Монако предвижда наследници на трона да могат да бъдат единствено деца, които са родени в официален брак.

Френското списание „Пъблик“ пък твърди, че принц Алберт има още две деца. Едното от тях е на осемнайсет месеца, а другото е син на италианка, която се подготвя да разкаже историята си пред медиите.

„Дълги години чакахме сватбата му, но никога не изгубихме надежда“, казва 57-годишният Кристиан Бекър, който е финансов консултант в княжеството. „Монако е място, пълно със слухове, но човек не бива да им вярва“, заявява още той. Според него Алберт и Чарлийн се обичат и ще бъдат страхотна двойка. 
„Бракът ни носи сигурност, че принцът ще има наследници“, споделя 80-годишен мениджър на казино. „Шарлийн е много красива, надявам се, че ще успее да се адаптира“, продължава той. „Късметлии сме, че сме от Монако. Живеем хубав живот, работните ни места са защитени, нямаме военна служба. Важно е да имаме принц, без него княжеството ни не би било истинско“, добавя още той.

Източник dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.