Снежана Макавеева в порно на морето

Снежана е манекенка на „Ивет фешън“

Снежана е манекенка на „Ивет фешън“

Младеж се възползва от фриволното й поведение и евино облекло и я сграбчва отзад. 

Снежана Макавеева тъче успешно на няколко стана. Червенокосата дебютантка в сериала „Под прикритие“ бе видяна в твърде показателна за нравите й светлина. Актрисата бе снимана на плажа, гола, както когато майка я е родила в компанията на непознат младеж.

Двамата си спретнали нощно къпане, съпроводено с доста разкрепостени действия. В началото Снежана е била по монокини, но после свалила и оголила задните си части. Младият мъж се възползвал я сграбчил отзад. Последвалото си били истински порносцени, в които за зла участ е щракната от намиращ се наблизо фотограф. От снимките личи, че Снежана и партньорът й от сърце се забавляват. Не е ясно дали са осъзнавали, че са станали обект на папарашки кадри. Фотосите разпространи вестник „Галерия”. Накрая Снежана Макавеева се привела във вид за пред хората. Към компанията на двамата любители на нощното къпане се прикачила още една дама и тримата изчезнали в неизвестна посока

Снежана е манекенка на „Ивет фешън“. Сега се снима и във филм. Въпреки че героинята й е второстепенна, самодейката е станала известна с това, че обича да демонстрира свръхсамочувствие. Знае се, че даже си е позволила да покаже среден пръст на фотограф. Снежана Макавеева е една от немалкото напълзели киното в последно време незавършили професионалистки, повечето от които манекенки. Иначе червенокоската е ученичка на Ивайло Христов и в НАТФИЗ. Разкрепостеността си обяснява със своите едва 18 години. Впечатляваща е обаче вече биографията, която вече има.

Източник kliuki.bg

2 thoughts on “Снежана Макавеева в порно на морето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.