Снежана Макавеева предпочита уюта на родната къща

Моделката и актриса Снежана Макавеева е скъсала със самостоятелния начин на живот.

Снежана Макавеева предпочита уюта на родната къща
Снежана Макавеева

Тя доскоро живяла в таванско помещение близо до НАТФИЗ, където изучава тънкостите на актьорската професия. Там нямала съквартиранти и добре се оправяла сама, но изведнъж носталгията по мини-зоологическата градина в бащиния й дом победила.Актрисата започнала да усеща и липсата на майка си и баща си, което я накарало бързо да си събере куфарите и да се върне в родната къща:

„Казах си, че съм луда точно сега да не живея с нашите. Ние имаме голям дом, три кучета и десет котки, пише kliuki.bg. Постоянно се случва нещо, секунда няма, в която да е тихо“, разказва енергичната актриса.

Снежана може да е добро момиче, което предпочита да живее с родителите си, но ролите й са все на непокорна и лоша девойка.

Наскоро Макавеева се снима в рап клип. В него няма и следа от момичето, което обича пухкавата компания на котки и кучета. Снежана се превъплъщава в млада гангстерка, която си пада по обирите и съблазняването на представителите на силния пол. Младата актриса от „Под прикритие“ без свян се съблича, граби и сее смърт в музикалното видео.

Парчето е на рапър с прозвище Dyamandy и се казва „Traffic“. Изпълнителят е познат на по-запалените фенове на стила, заради работата му с Васко Теслата и съвместните му проекти с Michael „Lexus“ Fleming (Tri O Five).

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.