Соня Немска кълца Славена като в порно за садо-мазо

Соня Немска кълца Славена като в порно за садо-мазо

Брадърът Денислав е свързан с две блондинки, които са се хванали за косите катов порно за садо-мазо. Половинката му Соня Немска, така се е озлобила срещу конкурентката си Славена, че четем във в.”Галерия” за SMS-и с доста застрашителни заплахи от типа на:“Ще те нарежа с бръснарско ножче!”


Ако беше порно филм как правят тройка, наистина щяха “да избият рибата” сбруталното си садо-мазо.
Жени като Соня Немска не обичат да им се пипат нещата, “инструментът” си е неин и затова иска да си борави с него, както си поиска, а не някаква си “пикла”, да го усмърдява.Какво да ги правиш нали и двете са блондинки и работата им в екип никак не им понася, причина произтичаща не само от цвета на косата, но и от общият им “инструмент” за ползване.
Затова и скандалът между двете расте на пълна пара, тъй като Соня не иска да търпи изневерите на Денислав, но и не иска да го загуби.Ето защо най-лесното й решение на проблема е като отстрани врага си в лицето на Славена. Това обаче може да й се стори непосилна задача и накрая ще е голям смях, ако се примири като с цената на всичко, за да има брадъра, всички заедно да си врътнат една порно оргия.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.