Спонтанен флирт – най-страхотната емоция!

Спонтанен флирт – най-страхотната емоция!
Истинската емоция!

Флиртът е не само забавление, но и правилният начин да срещнеш любовта. А ако го правиш спонтанно и навсякъде, значи тази статия е точно за теб.Всъщност любовната игра се оказва изключително важно оръжие в търсенето на подходящ партньор, повдигането на самочувствието и не на последно място – прекрасен метод за забавление.

Защо обаче обичаме именно спонтанния флирт – онзи, който отнася хората като вихрушка от емоции и ги разпилява на частици чувства, а накрая ги събира в едно цяло, научи сега:

1. Страх от флирта = страх от любовта

Щом не се притесняваш да флиртуваш, значи не се страхуваш и от това, че ще срещнеш любовта. А отворена ли си към нея, тя със сигурност ще дойде. Освен това колкото по-често флиртуваш, толкова по-голяма е възможността да срещнеш мъжа на живота си – красив, умен, забавен, с добро сърце, стабилна работа, авантюрист или за каквото точно мечтаеш.

2. Бърза атака, бърз резултат

Импулсивният флирт значи да грабнеш момента. Да харесаш някой само по парфюма и да го заговориш. Да научиш повече за него и да го прецениш. Е, може би няма да се получи връзка от първия път, но пък колкото повече пробваме, толкова по-голям опит придобиваме да опознаваме хората. А колкото по-бързо ги опознаваме, толкова по-малко време губим и така скъсяваме разстоянието до истинската любов. Следиш ни мисълта, нали?

3. За улеснение на човека

Разбира се, импулсивността помага не само на нас, но и на отсрещните. Ако действаш смело към някой страхотно симпатичен младеж, който обаче за жалост е твърде притеснителен и срамежлив, можеш да откриеш истинско съкровище! Игривостта и закачките предразполагат хората да бъдат по-открити и да те допуснат до себе си.

4. Най-важното – купон да става!

И разбира се – забавлението! Трябва да разбереш, че флиртът не битка е на живот и смърт, а забавен начин да запълниш времето си, да си повдигнеш самочувствието или просто да се посмееш с някой симпатяга. И колкото по-често го правиш, толкова повече ще ти доставя удоволствие.

Източник sin.bg

2 thoughts on “Спонтанен флирт – най-страхотната емоция!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.