Ставреви аут от мола

Любимците на българската публика от „Стъклен дом”- Антон и Ваня Ставреви, са изритани от мола, където си изкарваха прехраната цели три сезона.

Ставреви аут от мола
Тайнствените собственици на новата фирма, която изкупи акциите от търговския център, оставят без работа най-колоритното семейство в сапунката. С проблемите на Ставреви стартираха снимките от новия 4-ти сезон на успешната продукция на bTV.


За ужас на Антон Ставрев се оказва, че тъща му Павлина си е заминала, но на нейно място се е настанила немотията, пише „Монитор“.

Скандалите стават все по-чести, защото двамата се обвиняват един друг, че не могат да намерят изход. В паузите между снимките актриса Стефка Янорова (Ваня Ставрева) шеговито коментира новия статут на екранната си фамилия:
„ Аз по принцип съм човек, който не понася да е без работа. Дадох ултиматум на сценаристите по най-бързия начин да ми намират някакъв салон. Иначе като едното нищо ще подстрижа целия екип.”

Стефка Янорова и Красимир Ранков се завръщат на снимачната площадка след кратко прекъсване от месец и половина. Но разказват, че времето, което са имали, не са използвали за разходки, а за да играят в новата постановка в театър „Българска армия” – „Сега или никога”.
„Подготвяме едно лятно турне с постановката по морето и навътре в страната, така че няма да почиваме”, каза Красимир Ранков.

Феновете на „Стъклен дом” продължават да се вълнуват дали героят на Асен Блатечки (Чарли) ще оживее, след като бе намушкан от Албена (Диляна Попова).

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.