Сталоун движи в София с 5 гарда, затваря фитнес

Сталоун движи в София с 5 гарда, затваря фитнес

Силвестър Сталоун пренаписва в София сценария на „Непобедимите 2”.

Актуалната корекция се случва под персоналния надзор на Слай, който е и продуцент на снимания в България екшън, пише monitor.bg.

Първите два гафа с текста отложиха снимките от средата на август до началото на октомври и приписаха към каста имена като Джет Ли, Никълъс Кейдж и Джон Траволта.

В продължението на пародийния екшън от 80-те обаче ще видим само Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Лундгрен, Мики Рурк, Чък Норис и неизбежния за всеки силов сюжет Ван Дам.

Сталоун е у нас от четири дни и довършва организационната работа по проекта. Той е настанен в най-луксозния апартамент на „Кемпински” с гледка към Витоша, столова за 10 души и позлатена баня.

„Монитор” излови папарашки как неувяхващият Рамбо снове със сценарий под бицепс между киноцентъра в Бояна и хотела си.

У нас е пазен от гардове, наети от продукцията. Те варират в зависимост от местата, където ходи, но не надхвърлят петима.

Запознати издадоха, че с най-сериозна охрана от звездите, които снимат у нас, ще бъде Арнолд Шварценегер. Бившият губернатор на Калифорния ще бъде варден на моменти от 7 души.

Долф Лундгрен и Ван Дам обаче са отказали протекции.

Сталоун е поискал и отцепването на луксозен столичен фитнес, където да тренира с избрани от него инструктори. В залата се отдава на бокс, бягане и вдигане на тежести. Плува почти всеки ден.

Отработването на бойните му сцени ще стане непосредствено преди снимките на всеки епизод с него.

В момента в Бояна се снимат отделни елементи от филма, но най-големият екшън е предвиден за края на октомври и в провинцията, където ще се развихрят всичките мускулести богове от каста.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.