Стефани Сигман е новото момиче на Бонд

Стефани Сигман е новото момиче на Бонд
Стефани Сигман

Мексиканката Стефани Сигман е най-новото попълнение в актьорския състав на „Спектър“ – 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик.

Зашеметяващата брюнетка Сигман ще се присъедини към предварително оповестените момичета на Бонд - италианската звезда Моника Белучи и френската актриса Леа Сейду.

Зашеметяващата брюнетка Сигман ще се присъедини към предварително оповестените момичета на Бонд – италианската звезда Моника Белучи и френската актриса Леа Сейду.

Новината за присъединяването на Стефани Сигман е потвърдена от създателите на лентата „Спектър“ с публикация във Фейсбук.

От нея става ясно, че мексиканката ще се превъплъти в образа на героиня на име Естрея.

Повече подробности около персонажа не се съобщават.

Филмът „Спектър“ ще бъде най-големият англоезичен проект в досегашната кариера на Стефани Сигман. Мексиканката се е снимала в получилата ласкави отзиви от критиката испаноезична драма „Мис Куршум“ (2011) и норвежкия трилър „Пионер“ (2013).

В „Спектър“ зрителите отново ще видят британския актьор Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд. В образа на съперника на агент 007 ще се превъплъти австрийският актьор и носител на „Оскар“ Кристоф Валц.

В "Спектър" зрителите отново ще видят британския актьор Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Филмът ще излезе на екран във Великобритания на 23 октомври 2015 г., а в САЩ – на 6 ноември 2015г/(БТА)Новината за присъединяването на Стефани Сигман е потвърдена от създателите на лентата "Спектър" с публикация във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *