Стоичков: Нека душманите ми да не се превъзбуждат!

Стоичков: Нека душманите ми да не се превъзбуждат!

Медиите в Италия гръмнаха с новината, че се води разследване срещу Христо Стоичков и десет бивши футболисти на „Парма“, които са взимали пари под масата за реклами, а не са участвали в тях.

Заговори се, че това е част от операция за пране на пари, което е само част от схемите, довели до фалита на концерна „Пармалат“. За Камата медиите писаха, че е взел 550 хиляди долара, пише lifestyle.bg.

Стоичков веднага изрази становище по въпроса:

„Трябват едни 550 хиляди долара, за да се спася от италианския затвор, където вече ме виждат враговете ми. Сега да видим кой ще ми помогне! Да видим… Това на шега. А на сериозно за разследването, за което пишат в Италия.

Просто имената на големи футболисти се слагат на преден план, за да се търси вдигане на шум и интрига за читателите. Каква вина има играч, който си е продал например лика за реклама, но фирмата не го е използвала? И какво го интересува въобще футболиста колко пъти са поставяли снимката му някъде? Искат лицето ти за реклама – окей, продаваш го. Другото е грижа на купувача. Това са нещата – елементарни, и скоро ще стане ясно. Нека душманите ми да не се превъзбуждат. Соковете „Пармалат“ отдавна са изпити“, добави Ицо.

Снимка: Bulphoto

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.