Суеверия преследват Преслава

Суеверия преследват Преслава

Фолк певицата започнала музикалната си кариера с песни на Румяна, бои се да я сполети същата съдба

Една от най-успешните фолк певици Преслава признава, че е много суеверна. Дивата довери, че се страхува да не я сполети съдбата на покойната певица Румяна. Изпълнителката на „Две очи разплакани“ загина преди 12 години в тежка катастрофа, оставяйки без майка невръстната си дъщеричка. Но въпреки че отдавна не е сред живите, песните й все още са сред обичаните. Именно с тях прави първите си стъпки в музикалния бизнес и 15-годишната Преслава, пише „Блиц“.

Звездата на поп фолка разказва, че трудно е стартирала кариерата си, тъй като семейството й няма възможност да я финансира. За да спести пари пее по заведения в Добрич, изпълнявайки репертоара на Румяна. Въпреки успехите, на които се радва, докато пее песните на покойната си колежка, певицата в един момент се отказва от тях. А причината е страхът й да не бъде сполетяна от същата съдба и да загине при катастрофа.

Що се отнася до любовта, Преси признава, че влюби ли се вярва до глупост. Затова и връзките й са толкова кратки. „Мога да се влюбя до глупост в човек, чийто характер е обрал всички негативи. Любовта е необяснима тръпка, няма точни формули при нея!“, признава с усмивка гласовитата дива и допълва, че отново е влюбена, но кой е новият мъж до нея, засега остава в тайна.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.