Супермоделът Ел Макферсън стана съпруга на легендата Гари Линекер

най-скъпоплатения модел в историята Ел Макферсън
най-скъпоплатения модел в историята Ел Макферсън

Легендарният английски футболист Гари Линекер, голмайстор от световното първенство по футбол през 1986 година в Мексико, засне реклама с най-скъпо платения модел в историята Ел Макферсън, позната като „Тялото“.

Двамата правят реклама на известна на Острова марка чипс. В клипа Гари и Ел се радват на бурна връзка и изглеждат много щастливи, тичайки по плажа, държейки се ръка за ръка.

Линекер и Макферсън се прегръщат и демонстрират опасна близост. Идилията им свършва, когато героинята на Макферсън открива тайната страст на съпруга си към..марката чипс.

Тя му го връща, като опожарява 50-годишният му мощен мотор „Харли Дейвидсън“.

Кадрите са заснети в Кейптаун, Южна Африка, като съпругата на Линекер в реалния живот Даниел е дала благословията си за снимките.

Ел Макферсън остава на върха на всички модни класации в историята. Авторитетното издание „Форбс“ я изстреля на първо място с приходи от 60 милиона долара, като по този начин тя се превърна в най-скъпоплатения модел в историята, като след нея остава Синди Кроуфърд.

Австралийката се изявява като актриса и бизнес-дама, като владее перфектно френски, освен това говори италиански и испански.

48-годишната Макферсън има две деца и прекарва голяма част от времето си във Великобритания.

One thought on “Супермоделът Ел Макферсън стана съпруга на легендата Гари Линекер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *