Сървайвърките Ваня Бонева и Силвия Радулова ловуват на плажа

Сървайвърките Ваня Бонева и Силвия Радулова ловуват на плажа
След продължителна сериозна връзка, днес Ваня е свободна и готова да покори света в компанията на една истинска бунтарка Силвия Радулова.
Сървайвърката Ваня бе засечена заедно с друга оцеляваща госпожица да се весели на родното Черноморие.
Ваня Бонева и Силвия Радулова

Слънчев бряг е дестинация, където тази година успяхме да уловим много известни „риби“. Поредните две са сървайвърките Силвия Радулова и Ваня Бонева. Волни като птички, двете девойки събираха слънчеви лъчи и мъжки погледи на плажа в Слънчев бряг. Вечерите те не прекарваха, оплаквайки световни и лични проблеми, а се забавляваха в „Час пик“, където тази година изловихме за вас кого ли не. 

Ваня Бонева и Силвия Радулова

Ваня наскоро се е раздлила с  дългогодишния си приятел, и тази мълва е стигнала до мъжката половина, защото Светският звяр Blife се увери с очите си, че тя беше една от най-ухажваните жени в дискотеката. Ваня сияеше и по всичко си личеше, че точно тази вечер тя, иска  или не, привлича погледите на силната половина от човечеството. По всичко личи, че няма да остане дълго сама.

Ваня Бонева и Силвия Радулова

Силвия Радулова пък вече известа като най- прекрасната мотористка. Факт е, че колкото и тиражирани да са  блондинките, всъщност брюнетките са в пъти по-вървежни. Вечерта, която момичетата прекараха в „Час пик“, беше изпълнена с много страсти, танци и приятни емоции… и десетки поздрави за двете сървайвърки.

Припомняме ви и някои техни снимки от фотосесии, които заснеха за български издания на Playboy и FHM, за да разберете защо, около тях мъжете не мислят трезво.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.