Съседите на Глория са недоволни от нея

Съседите на Глория са недоволни от нея

По време на големите снеговалежи и натрупвания по улиците комшиите на Глория в кв. Павлово решили да дадат положителен пример на всички бг граждани като съберат пари за наемането на снегорин, който да почисти на частни начала покритите с преспи малки улички в китния квартал.

Препъни-камъкът в цялата тази история се оказала една от звездите на чалгата, а именно – примата Глория.

Тя притежава разкошен палат във въпросния квартал, но се дистанцирала от инициативата и не пожелаела да се включи в съседското начинание.

Улицата пред огромния имот на Гло също не била почистена от снега, но певицата нямала намерение да направи никакво усилие, дори да попита какво е нужно, за да бъдат изчистени преспите.

 съседите на Глория са настръхнали срещу нея


Нея не я интересували неволите на обикновените граждани, защото без проблем газела натрупания сняг с мощния си джип. Паркирала возилото си точно пред входа на тузарския си имот и след две крачки се озовавала на топло в покоите си.

Именно поради тези дразнещи факти съседите на Глория са настръхнали срещу нея, пише kliuki.bg. Гневи ги мисълта, че въпреки категоричния отказ на звездата да помогне за разчистването на снега, щом наетият снегорин дойдел в квартала, щял да почисти цялата улица, барабар с мястото пред имота на певицата.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.