Съседи с оплаквания от кучетата на Меги Дерм

Меги Дерм снимки

Жалба до кмета на рай­он „Триадица“ са подали съседите на сървайвърката Меги Дерм. Според тях тя превърнала луксозната кооперация на бул. „Витоша“ в приют за бездомни кучета и всекидневно им тровела живота, съобщават от „ШОУ“.

„Непрекъснат е лаят на животните. Тревните площи и плочите на дво ра на жилищната сграда са замърсени от урина и остатъци от изпражнения на животните. Други собственици не се допускат до двора, кучетата ще разкъсат всеки, който се приближи до вратата“, жалват се съседите на Меги Дерм.

Меги Дерм

Меги

Самата Меги Дерм, която е известна природозащитничка и радетелка за кучешките права, също не им остава длъжна:

„Не събирам кучета за кеф, не полагам непо силни усилия за грижите по тях, не си пръскам парите за лекарства, вак сини, храна и билети за кучетата, защото ми до ставя удоволствие. Правя го, защото ми е жал за страдащите животинки, а и не искам да стъпвам в техните непочистени изпражнения по улиците, не искам да ми лаят през нощта пред прозореца, не искам да има нападани хора и уплашени деца. Кучетата са домашни животни и мястото им е в домовете и дворовете на хората, а не по улиците! Това не са и диви вълци, за да се скитат по горите“, пише тя на страницата си във Фейсбук.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.