С латино акцент: продума любовницата на Шварценегер

С латино акцент: продума любовницата на Шварценегер
Бившата икономка на Шварценегер, която има дете от него, проговори за първи път пред сп. „Хелоу“, като разказа, че синът й Джоузеф е научил кой е баща му едва преди една година, съобщи Асошиейтед прес.
Милдред Баена запази дискретност, когато бе разкрита аферата й с Арнолд Шварценегер. Сега тя позира със сина си за снимка за сп. „Хелоу“. И двамата са леко усмихнати. Баена разказа, че когато синът й Джоузеф научил кой е баща му, той казал само: „Супер!“.
Първоначално Баена не била сигурна, че Шварценегер е бащата. Детето обаче заприличало все повече на него. „Стана по-ясно с времето. Знаех, че Арнолд е бащата, а може би с годините, когато Джоузеф растеше и заприличваше на него и той (Арнолд) се е чудел. Но той никога не каза нищо“, споделя Баена.

Мария Шрайвър също станала мнителна, защото в къщата започнали да шушукат колко прилича Джоузеф на шефа. Най-накрая Шрайвър попитала „направо“ дали момчето е син на Шварценегер и когато чула истината, била „толкова силна“.

„Тя се разплака с мен и ми каза да се изправя, както бях коленичила – спомня си Баена. – Държахме се за ръце и аз й казах, че Арни не е виновен, защото за това са необходими двама души“.
Арнолд Шварценегер обяви, че отлага завръщането си в киното, докато не реши личните си проблеми след скандала. Баена настоя, че бившият губернатор е „добър човек“.
„Знам, че той също страда – каза тя. – Той обича Мария. Надявам се с времето те да се разберат“.

Говорителите на Арнолд Шварценегер и на Мария Шрайвър казаха, че нямат коментар, допълни БТА.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.