Таки изритал Диляна Попова заради аборт

Таки изритал Диляна Попова заради аборт
Според мълвата причината да се разделят Диляна Попова и нейният любовник Христофорус Аманатидис, когото наричат за по-кратко Таки, е тази, че след дългите им интимни отношения, накрая тя се оказала бременна.Без да казва на никого нищо, гонейки голямата кариера, мацката решила, че не е удобно да ражда сега и бързо премахнала пречката.

Когато все пак любовникът й разбрал какво е сторила Дилянчето, се ядосал много и я изгонил от дома си. Заради това, че тя не му казала, какво се е случило и какво възнамерява да направи, той не желаел да я вижда повече, разкриват от вестник „Шок”.
Запознати твърдят, че Таки много искал да има поколение от нея и със сигурност е щял добре да се погрижи нищо да не им липсва – и на нея, и на детето, та се почувствал силно предаден.
Диляна Попова голи снимки
Диляна Попова

Тя постъпила ужасно глупаво заради  стремежа си да направи голяма кариера на топмодел, която и без друго няма да продължи дълго, предвид колко рано отпадат от играта красавиците моделки, понеже възрастта си казва рано или късно думата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.