Таня Боева се завръща на музикалната сцена

Таня Боева се завръща на музикалната сцена

Таня Боева ще се завърне на сцената. Това ще стане на турнето на „Фен ТВ“ с мото „Да обединим българската музика“.
Певицата ще бъде гост-изпълнител на концертите в Стара Загора /19 август/, Пловдив /21 август/ и Хасково /23 август/, информират от музикалната телевизия.

Преди близо два месеца Таня изгуби второто си дете няколко дни след раждането му и бе сломена от мъка. Сега тя приема летния тур като добро ново начало, с което да успее да се съвземе от скръбта.

Хитовата изпълнителка е решила да пее само в три от осемте града, в които се организират концерти на „Фен ТВ“. Избрала е по-близките дестинации до родния й град – Хасково, Стара Загора и Пловдив.

“В момента съм при майка ми в Димитровград заедно със синчето Росен. Ще се върна в София съвсем за малко, колкото да си приготвя тоалетите за турнето и да репетирам. След това отново ще се прибера в Димитровград. Росенчо ме радва, виждам се с приятели, почивам си и се старая да не чета жълти вестници. Но те прекалиха и на страницата си във фейсбук им отговорих” – каза пред “Труд” Таня.
Хитовата изпълнителка е решила да пее само в три от осемте града
Повече от 13 години Таня Боева е сред най- любимите изпълнители на меломаните и е сигурно, че по време на концертите, в които ще се изяви, те ще я подкрепят силно, пише signal.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.