Ужас! Галена с мазоли на краката

Червените лачени обувки й направиха жестоки пришки на краката и Галена бе принудена да ги изуе пред почитателите си

Галена не издържа на напрежението и се разхвърля по време на участие. Поговорката „От студ умри, гъзар бъди” не важи за фолк дивата, чиито гъзарски обувки я предадоха.
Червените лачени обувки й направиха жестоки пришки на краката и Галена бе принудена да ги изуе пред почитателите си. Уви, късно! Неудобните чепици вече й бяха направили мазоли на петите, които се виждаха от километри.
Първоначално Галена стискаше зъби и стоически търпеше болката, видя Bliasak.bg. В един момент реши да застъпи лачените обувки и да ги носи като чехлички. „По-добре да беше обула нещо по-удобно, а не да се излага така”, коментираха злобно присъстващи на участието.
Накрая фолк дивата се качи босичка на едно от сепаретата и запя на ушенцето на един от феновете. Така вниманието бе насочено към късата лачена рокличка на Галена и вече никой не забелязваше зачервените мазоли на краката й и разкървавените плюски.

„Трай, бабо, за хубост” са казали бабите, но Галена не трае. Това й костваше една дузина обидни коментари по сайтове от рода на: „Селянката си е селянка, каквито и обувки да обуе” и „На колкото и високи кокили да се качи, краката й пак ще изглеждат къси и набити”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.