Ужас! Кой причини това на Наталия Гуркова?!

Наталия Гуркова се появи на светско фолк събитие с толкова подути и разплути устни, че излизаха от нормалните очертания

Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете! Външният вид на миската е кошмар за всяко дете и ужас за мъжката половина от човечеството.
Мис България 1998 се появи на светско фолк събитие с толкова подути и разплути устни, че излизаха от нормалните очертания. Тя бяха променили изцяло физиономията на Гуркова, което накара гостите на ВИП партито да се втренчат в огромните й джуки. „Като обезобразена е! Пак някой самозванец си е играл със силикона”, шушукаха гостите на събитието.
Ужас! Кой причини това на Наталия Гуркова?!
Наталия Гуркова плаши
И докато никой от ВИП-овете не посмя да я попита какво се е случило с фейса й, любопитни журналисти проявиха „загриженост”. Наталия Гуркова спокойно им отговори, че не е правила никакви интервенции на лицето си, нито има силикон на джуките. „Устните ми са си същите като преди”, отсече миската и направи плах опит да се усмихне. Не й се получи…
Гуркова твърди, че преди време е инжектирала хиалуронова киселина в устните, която обаче се разгражда за няколко месеца.
Преди около година Наталия Гуркова отново имаше същия проблем с устните, но далеч не беше толкова инвазивен.
Миската се смяташе за една от най-красивите и успешни модели на България, но след последната корекция, премина в графата на силиконовите гафове.

Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете

Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.