Ужас! Убиват Елена Петрова в „Стъклен дом”!

Убиват Елена Петрова в „Стъклен дом”!
Елена Петрова може и да бъде убита в „Стъклен дом”. Това е един от сюжетите, който обмислят сценаристите на хитовия сериал, пише в новия брой на „24 часа”. Смъртта на къдрокосата красавица се налагала, тъй като актрисата нямало как да изпълнява две роли едновременно в един и същ сериал.

Припомняме, че главната героиня Боряна има сестра близначка, която ще се появи в третия сезон на „Стъклен дом”. Именно нейното убийство обмислят сценаристите, тъй като ролята й няма как да се изиграе от друга актриса, освен от Елена Петрова.

Това обаче бил само един от вариантите. Екипът на българския сериал все още няма окончателна визия за развоя на сюжета в третия сезон. Продължението се пази в тайна и сценаристите не издават какво ще се случи напролет, когато „Стъклен дом” отново започне да се излъчва.
Продуцентът Димитър Митовски обаче увери, че ще има много изненади и шокиращ развой на събитията – далеч по-интригуващ от смъртта на Димитър Касабов в първия сезон.

Освен това, се спрягат имената на много известни личности, които ще имат роля в „Стъклен дом”. Сред тях са Милен Цветков, Слави Трифонов, фолк певицата Преслава и други. Какво точно ще се случи обаче, предстои тепърва да разберем в края на март.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.