Ума Търман позира за Harper’s Bazaar

Една от жените с най-дългите крака в киното позира за февруарския брой на „Harper’s Bazaar“.

Една от жените с най-дългите крака в киното позира за февруарския брой на

Бившата съпруга на Итън Хоук е истинско предизвикателство за дизайнерите, заради високия си ръст, но пък тя винаги успява да се облече така, че да излъчва стил и класа.

„Хората, които порастват бързо минават през един период, в който се чувстват доста несръчни. Моят приключи, когато станах на 35 години“, споделя 41-годишната актриса.

Легнала на диван, опъвайки прекрасните си бедра, облечена в рокли на Александър Маккуин, Ума разказа за живота си и новата си любов.

„Има нещо, което наистина искам да кажа за моята любов: По-щастлива съм сега, отколкото бях години наред. Опитвам се да водя спокоен живот. Чувствам се по-малко уморена, в сравнение с годините, когато бях по млада“, разказва звездата.

Дамата в момента излиза с Арки Бусон, който я кара да се чувства обичана и желана.

В интервюто за списанието Ума разкрива и тайната на слабата си фина фигура: „Опитвам се да спортувам във всяка свободна секунда. Нямам специален режим. Просто излизам и се разхождам“.

За последната си роля с колегата си Робърт Патинсън в лентата Bel Ami“ Търман допълва: „Той има тази гладка и белстяща кожа, както във вампирската продукция“.

Ума Търман


Ума Търман

Ума Търман

 Източник dnes.bg

One thought on “Ума Търман позира за Harper’s Bazaar

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.