Фенове гонят Боряна и Камен от „Стъклен дом“

Фенове гонят Боряна и Камен от „Стъклен дом“

Българските зрители се дразнят на Боряна и Камен от „Стъклен дом“

Голяма част от българските зрители искат Камен и Боряна да бъдат изгонени от хитовия сериал „Стъклен дом“. Желанието им е героите на Калин Врачански и Елена Петрова да бъдат убити или изпратени някъде в чужбина.
„Страшно много ме дразнят тези двамата. Изчерпаха се вече. С тази скучна и сладникава игра въобще не ме кефят“, пишат повечето форумци, които са гледали последната серия на „Стъклен дом. Развръзката“.
Феновете са убедени, че Камен и Боряна вече не са интересни, а дори нещо повече – дразнещи са. Те пишат, че любовната вълна, на която се носят чичо Чарли и Сиана, е доста по-вълнуваща тема, отколкото душевните скитания на героинята на Елена Петрова.
„Кога тази жена ще вземе някакво решение за себе си? Обича Камен, но когато има нужда от помощ, тича при Димитър“, недоволства фенка на сапунката.
Ако трябва да съдим по коментарите във Фейсбук и форумите, зрителската любов вече е насочена към Чарли и Сиана. В последния излъчен епизод героят на Асен Блатечки заби дъщерята на Николай Жеков.

Междувременно стана ясно, че Калин Врачански и Елена Петрова вече са интимни и в реалния живот. Двамата са заедно от няколко месеца, но все още крият връзката си.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.