Филмите за възрастни

Филми за възрастни
В световен мащаб годишният оборот на порнографията възлиза на 20 000 000 000 USD. Това не е случайно. Гледането на порно си е част от ежедневието. И то на не малко хора. Ако тръгнете да разпитвате кой гледа и кой не, много ясно, че рядко ще са тези, които ще си признаят. Особено ако са от женски пол. Истината е, че както имаме нужда от секс, така имаме и нужда и от порно – за да стимулираме сетивата, да понаучим това онова, да заместим липси…

Заблудите

Вярно е, че има разни видове порно според вкусовете – „Soft“ или „Softcore“ , „Hard“ или „Hardcore“… Има и сюжети, създадени направо за болни мозъци. Вярно е и че има прекалено преиграване на моменти, глупави сюжети и аномалии като огромен полов член например. Но всичко това е в името на индустрията, старанието да си по-различен и да хванеш окото. Какво очакват всъщност хората от порното – не някоя философска теза или мъдри реплики, които да цитират в приятелски разговори. А голи тела, акт, възбуда. Разбира се, прекаленото ахкане на порноактрисите, които го правят отново с цел да засилят влиянието, заблуждава, че жената винаги получава оргазъм и винаги е готова за секс. Освен това дългото издържане на мъжа в поза „нападател“ и работенето с часове също е заблуда, че всеки е длъжен и би трябвало да стига до такива рекорди. Това са си тренинг, трикове, монтаж… Според изследване мъжът средно издържа преди еякулация 9 минути. Има и ред други пресилени неща и заблуди в порното, но истината е една – то вдига летвата, не всеки може да я стигне, има си майстори в това, но поне можем да се учим.

Наръчник за трикове

Повечето двойки твърдят, че гледането на порно подобрява сексуалния им живот. Често то е като увертюра към любовната игра и същинската креватна фиеста. Или пък се научават някои нови екстри и трикове, които разнообразяват досегашния им опит в спалнята. Друг е въпросът, че има двойки, които не могат да гледат порно заедно и се крият самосиндикално. Това не е добре, защото криениците с порното скоро могат да се превърнат в криеници с някой нов партньор. Споделеното гледане на порно е здравословно, защото е вид искреност, която се пренася и в секса. А тук удоволствието е по-голямо, а връзката – съответно по-здрава. Определено с близките планове може да се научи много за анатомията и как да се използва тя, някои движения, които възбуждат мъжете, например при правенето на свирка. Триковете на актрисите също много биха зарадвали партньора, който определено предпочита домакиня в кухнята и мръсница в леглото.

Кой гледа?

Естествено, че всички гледат порно. Мъжете го правят по-често, защото се твърди, че по-често мислят за секс, а и по-трудно издържат без такъв. Но не са малко и жените, които гледат порно. Според изследванията мъжете гледат, за да задоволят желание или нужда, а жената гледа, за да разбере какво ще му хареса на мъжа. А и какво самата тя да си поиска. Понякога човек е настроен просто палаво и поради липсата на партньор подръка, с който да изиграе секс фиеста, просто си пуска, за да гледа други хора, които го правят.

Химията

Основната цел и резултат, който дава порното, е възбуда. При гледането се отделят химикали в мозъка, които предизвикват сексуално желание. Отговорните химикали за това са допамин, ацетилхолин, гама-аминомаслена киселина и серотонин. Но това отделяне на приятни химикали често води и до пристрастяване. Започваш да имаш все повече и повече нужда от образи, които да усилват възбудата. Но не всеки страда от такава зависимост. Обикновено, за да я има, както е при всички други зависимости, присъстват и допълнителни проблеми, които водят до нея, като някои липси, душевни травми, неангажираност с полезни дейности и подобни.

На сухо?


В никакъв случай. Има хора, които правят страшно много секс и пак гледат, може би за да поддържат темпото. Има и доста хора с постоянен партньор и редовен сексуален живот, които пак си пускат филмчета през вечер. Разбира се, понякога липсата на секс води до желание за порно. В един от интернет форумите една съпруга страда, че откакто е бременна, мъжът й гледа често порно, а тя го смята за непристойно. Нормално – на мъжа му липсва секс и пълни очите с приятни гледки. Повечето хора не искат да си признаят, че гледат порно, за да не си помислят околните, че им липсва полов живот. Но не е задължително. Хората, отворени повече към секса, не се свенят да гледат, това е нещо, което поддържа огъня, научава, атрактивно е. Стига да не се прекалява… Като ядеш само и единствено шоколад, в един момент спираш да усещаш сладкото.Източник Илияна Йорданова, Стандарт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.