Фолкпевица докарала инфаркта на Мишо Бирата

Фолкпевица докарала инфаркта на Мишо Бирата

Популярна чалга изпълнителка е тайнствената посетителка в хотелската стая на Мишо Бирата.

Според клюката, на записа от камерите на хотела в Правец се вижда как баровецът влиза в сградата под ръка с известна фолкпевица, пише hotarena.net.


В 4 след полунощ придружителката на Мишо Бирата напуска сама хотела, но не е откарана от шофьора, а от друга кола, която пристига, за да я вземе.

Покойната Бира е женен и за да се запази неопетнено името му, разследващите не желаят да потвърдят официално, че шефът на баскетболната федерация е правил секс с платена певица, твърдят криминалните репортери на „Шоу“.

Придружителката на бизнесмена вече била разпитана пред ченгетата. Тя със сълзи на очи умолявала да не разкриват името й, тъй като това би бил краят на кариерата й.

Чалгаджийката отрекла да е получила пари за посещението си при Михов. Фолкаджийката не знаела дали клиентът й е употребил виагра.

В показанията й, които са засекретени, чалга звездата твърди, че Михаил Михов бил жив и здрав, когато тя напуснала стаята му. Той я помолил да си тръгне, тъй като на следващия ден имал важна среща и щял да ляга да си отдъхне.

По всяка вероятност смъртта на Михов е настъпила между 7.30 и 9 сутринта. Трупът му е открит в 12.15 часа на обяд от камериерка в хотела.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.