Фолк певицата Анелия в пореден любовен романс

Фолк певицата Анелия в пореден любовен романс
Анелия

Фолк певицата Анелия цъфти при поредния си любовен ренесанс. 34-годишната изкусителка забърса чисто ново гадже – милионер с 10 години по-млад от нея, пише HotArena.

Двамата са неразделни от няколко месеца насам. 26-годишният младеж не е случаен тип – син е на заможен вносител на алкохол. Двамата с баровеца се харесали по време на нейно участие, на което младокът направил първата крачка, подарявайки й роза. След като разменили контакти, двамата започнали да си комуникират по цели нощи с горещи есемеси.

Богаташкият син пък посещавал всяко нейно участие из столичните клубове, а на няколко пъти пътувал и до Пловдив.

Според отлично осведомени източници таткото на въпросния левент развивал солиден бизнес с внос на една от най-популярните марки водка в България. Синът имал проформа длъжност във фирмата, като основният му ангажимент бил да колекционира златотърсачки. Анелия обаче приемала връзката си насериозно и вече е хлътнала до уши в младото лъвче, издават нейни приятелки.

Повече от 3 години певицата пази в пълна тайна интимния си живот, като неотдавна сподели чистосърдечно, че няма любим до себе си и се е отдала на кариерата. Приятелки на Анелия докладваха, че въпреки слуховете, топ изпълнителката на „Пайнер“ всъщност и момента няма гадже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.