Фолк певицата Валя: Гледайте порно, здравословно е!

Фолк певицата Валя: Гледайте порно, здравословно е!
Певицата Валя се показа като доста разкрепостена личност в последния брой на списание „Нов фолк“. Изпълнителката призна, че е доста палава в леглото и за секса е важно да има атмосфера на „бардак“. „Приглушената светлина задължително е червена – червени свещи или червена лампа. А ако си пуснеш и порно да гледаш, въобще няма да сбъркаш.
Гледайте, здравословно е! В тази връзка се сещам, че съм говорила с други, по-консервативни хора, които казват, че не могат да си представят да гледат порно… То не е задължително, разбира се, но за мен е добре за настройка – може пък да пробудиш звяра в другия човек, знае ли се какво ще се случи?! Важното е да пробваш. Няма нищо лошо. Аз съм „за“ всичко, което предизвиква още по-силна сексуална енергия и желание“, споделя Валя.
Тя добавя обаче, че не е фенка на извращенията – завързване, бичуване… Винаги и е любопитно да има нещо по-перверзно, но стига да е приятно усещане.

Клюки.бг наскоро писа и за секс преживяванията на фолкаджийката в кино салон, с което още тогава показа, че няма никакви задръжки.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.