Фолк певиците са най-перверзни

Фолк певиците са най-перверзни

Читателите на Светския звяр отговориха на въпроса -„Кой е най-перверзен?“. Резултатите са сумирани, прегледани и готови, нека видим!

На първо място, с 31%  читателите поставиха поп фолк певиците. И няма как да не е така, след като почти всяка от тях провокира я с порно клипче, я с неволно показана гръд или задни части.
На второто място с 29%  се нареждат Златките. По принцип оригиналните са две – плеймейтките Златка Димитрова и Златка Райкова. Името „Златка“ обаче се превърна в събирателен образ на всички онези голи момичета от кориците на списанията, които се подвизават в нощна София и са известни с това, че са известни.
Кой е най-перверзен?
Третото място е отредено за родните политици. 18% от гласувалите читатели смятат, че родните представители на властта всъщност  крият своите мръсни тайни. Припомняме ви случаят с депутата Владо Кузов и негова страст към непълнолетни момчета, както и историята на Светослав Стефанов, кадър на РЗС, който обвини бившия си лидер Яне Янев, че го подложил на секс тормоз.
Богатите у нас се нареждат на четвъртата позиция с 13%.  Възможностите  на тези хора са големи и те могат да си позволят почти всичко, дори и в сексуално отношение.

След тях на последно място остават чиновниците с 9%. Припомняме ви шокиращата случка с чиновниците от  Министерство на земеделието, които бяха арестувани във Велинград заради оргиите си с непълнолетни деца.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.