Харесва ли ви дупето на „Мис Перфектно дупе”?

Харесва ли ви дупето на „Мис Перфектно дупе”?

Татяна Петрова спечели оспорвано специалния приз в столичния клуб „Паспорт”

Приключи конкурсът, излъчващ миска, която трябва да е наистина с безспорен сексапил и уникално дупе. Разбира се, гледа се и общата визия, но най-важното е онази част от тялото на младите дами, която е ключова в разбиранията на повечето хора за наличен сексапил – женското дупе. Фотосите, свидетелстващи за това, какви точно дамски задни части се котират от жури и публика на конкурса „Мис Перфектно дупе” като перфектни, предоставяме на вниманието ви, за да изразите и вие мнението си за качествата на красавиците.
Крайното класиране окичи с короната Татяна Петрова, която спечели конкурса „Мис Перфектно дупе“. Куп изваяни хубавици, претендентки за титлата, изпълниха със сексапил, привлекателни форми, съблазнителни жестове, пози, маниери и движения, както и намигвания, атмосферата на конкурсната вечер. Победителката Таня изтръгна силно желаната победа при много оспорвана битка на почти равностойни претендентки. Хубавите дупета на деветте кандидатки доставиха естетическа наслада на жури и присъстващи в столичния клуб Паспорт, но и затрудниха специалистите в избора на най-доброто. Подгласничка на Татяна петрова стана Василена Аврамова. За любимка на публиката пък бе избрана Мила Борисова, която освен чисто женски сексапил, раздаваше най-много целувки и усмивки от сцената. Иначе милата Мила остана трета.

Според регламента на състезанието момичетата дефилираха в три етапа – с бански костюми, с бельо и с рокли на дизайнерките Зорница Владимирова и Радиана Стефанова. Журито на конкурса бе представено от собственика на модна агенция Winners Models Bulgaria – Мартин Йорданов, от Константина Маркова, Жоро Френски, Мистър Менхънт – Богомил Брезин, Стоян Стоянов. Таня Петрова, новата „Мис Перфектно дупе”, получи като дар кожено палто и още много награди от партньорите на конкурса.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.