Хванаха Алисия и Ники Михайлов в крачка

Снимки в ресторант в Бояна доказват колко близки са вратарят и певицата

Алисия и Ники Михайлов заедно

Ако доскоро само предполагахме, то сега вече е факт. Фолк дивата Алисия се събра с вратаря Ники Михайлов и двамата официално са двойка. Репортери на „168 часа“ успяха да щракнат влюбените по време на интимна вечеря в луксозен ресторант в Бояна миналата неделя. За срещата с възлюбената си футболистът пристигнал с чисто новото си „Ауди S8?.

Вечерта след гостуването си в предаване на Нова телевизия, певицата се срещна с Михайлов пред луксозното заведение, в един от най-баровските квартали на столицата. Двамата се държали доста интимно и очевидно било, че са повече от приятели. Изглежда красивата блондинка най-накрая е преодоляла разочарованието си от Валери Божинов и е готова да продължи напред.

 Фолк дивата Алисия се събра с вратаря Ники Михайлов и двамата официално са двойка
Преди време в едно интервю тя каза: „Имам човек до себе си, благодарение на който се чувствам по коренно различен начин. Той ме обича и цени. Не всички футболисти са еднакви“. Е, вече стана ясно, че новата й изгора е не друг, а синът на Боби Михайлов.

Преди време младият вратар изпрати на певицата букет от 777 рози, който изглежда доста е повлиял върху отношението й към него. А и коя жена не би се трогнала пред такъв подарък?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.