Христина си прави кефа не по-зле от Благой, купонясва сред куп чалгари и модели

Христина си прави кефа не по-зле от Благой, купонясва сред куп чалгари и модели

Бившето гадже на Благой Георгиев – Христина Витанова, хич не възнамерява да се загробва вкъщи и по всякакъв начин се опитва да се забавлява, въпреки че най-вероятно все още плакне красивите си очи по футболния национал.

Красивата екс-гимнастичката, по подобие на татуирания ритнитопковец, също кръстоства нощните заведения и бе една от многото популярни гости в „Найт Флайт“, където с див чалга купон бе открит новия сезон, пише „Блясък“.

Хриси, която отново демонстрира класен стил и сексапил, появявайки се в красива черна рокля, пристигна в клуба в компанията на няколко свои приятелки и заедно с тях се настани на едно от сепаретата.

Наостроението й бе повече от приповдигнато, като през цялата вечер се забавляваше с изпълненията на гост-певеца на „Найт Флайт“ Кости.


Естествено, ВИП-персоната, която се оказва, че е една от най-честите посетители на чалготеката, бе Азис. Той бе съпроводен от гаджето си Коце Ламята. Очаквано Василка не се сдържа и развъртя тлъстия си задник заедно със скандалния модел Катрин Вачева и за кеф (или ужас) на посетителите.Румънецът бе само един от многото известните чалга изпълнители, уважили старта на сезона на набиращия все по-висока скорост столичен фолк клуб. Сред тях бяха още Джина Стоева и Ивена.

В заведението се видяха и други популярни личности – фолк певицата Кали с половинката си Антон Краус, актрисата Диана Любенова със своята изгора Левс, плеймейтката Николета Лозанова и други.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.