Цвета напуснала Нова ТВ, не искала партньор-плонжор

Цвета Кирилова няма да се появи повече на екран в сутрешния блок на „Нова телевизия“. 

Цвета Кирилова няма да се появи повече на екран в сутрешния блок на

Водещата напуснала заради натиск от страна на партньора си на екрана Евгени Генчев.
Кирилова не казва и къде ще се пробва след Нова – „със сигурност ще е на място, където партньорът ми няма да е плонжор“, обясни водещата.

Поредната скандална рокада в телевизонния ефир е вече факт.
С тежки обвинения и обида доскорошната водеща в сутрешния блок „Здравей, България“ на Нова тв Цвета Кирилова, е казала „чао“ на участието си в проекта.
След като известно време не беше на екран заради болнични, красивата телевизионерка се оказа, че няма повече да се появи в блока, където водеше заедно с Евгени Генчев.
Именно тежки търкания с партньора в блока са станали причина за напускането на Кирилова, която се оплака от упражнен натиск в телевизията.
„Няма мистерия около връщането ми в Нова тв. В деня, в който се върнах, взех решение да напусна.
Заради некоректност, злонамереност и неадекватно управленско решение и натиска на Евгени върху мен да работи индивидуално, тоест без мен.
Това ми създаде здравословни грижи. Не искам да работя с мерзавци и нечисти по душа хора.“, казва Цвета Кирилова, цитирана от в. „24 часа“
„Няма какво да коментираме. Тя сама взе решението да напусне, ние не сме я махали“, казва пресаташето на телевизията Даниел Димитров.
Обвиненият за напускането на Цвета неин доскорошен партньор на екрана Евгени, също е запазил мълчание.
„Ще бъда джентълмен и ще замълча“, лаконичен е водещият и отказва коментар за напрежението помежду им и обвиненията на Цвета към него.
За бъдещите си планове обидената водеща е категорична, че ще осъществява на място с друга атмосфера.
„Със сигурност ще е на място, където партньорът ми няма да е плонжор“, казва още Цвета.

От телевизията пък засега няма да търсят кой да я замести и ще оставят водещият на „Календар“ Христо Калоферов да партнира на Евгени Генчев.

Източник bnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.