Цветелина Янева: Не смятам, че давам лош пример с връзката си с Делян Пеевски

Певицата призна, че е готова да роди от дебеличкия 32-годишен политик

Цветелина Янева: Не смятам, че давам лош пример с връзката си с Делян Пеевски
Фолк певицата Цветелина Янева заяви категорично пред списание „Нов фoлк“, че не обръща внимание на слуховете за личния й живот.
Блондинката смята, че не дава лош пример на младите момичета, ходейки с 10 години по-голям от нея мъж, при това политик, с дете от друга жена. Изпълнителката на хита „Не ме притеснявай“ не е съгласна и с общото мнение, че Делян Пеевски е непривлекателен. „Не ми пука за тези, които се ровят в личния ми живот!“, отсича Цветелина. Тя продължава да избягва да говори подробно за отношенията си с депутата от ДПС.

Преди няколко дни обаче звездата заяви в новия брой на списание „Максимум“, че се чувства готова да стане майка и да има семейство. Тя е убедена, че едно дете не би попречило на кариерата й, защото винаги ще е готова да се върне подобаващо на сцената. За първи Цветелина Янева призна, че успехите й се дължат на Пеевски, който й осигурява солидна финансова подкрепа. Не е тайна, че клиповете на Цвети са едни от най-скъпите във фолка. Последният дори бе заснет в Милано!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.