Чакръкчия: Гергана и Мира се напикаха в скута ми

Сред родните певачки са Глория, Ивана, Гергана, Мира и много други

Чакръкчията Динко Стайчето е събличал чисто голи Глория и Ивана, лекувал е много известни футболисти

 

Известният чакръкчия Динко Стайчето пази здравните тайни на родния елит. Много фолк певици, футболисти, шоумени и чужди звезди са търсили неговата помощ, за да си наместят костите. Сред родните певачки са Глория, Ивана, Гергана, Мира и много други. Масажистът не крие, че всичките ги е виждал голи, но гледа на тях само с професионалните очи на чакръкчия. Няма да забрави и малката Гергана и Мира, които са е напикавали в скута му, а днес са недостижими чалга фурии, разказва Стайчето в интервю за Блиц.

Господин Хадживелчев, по-известен като Динко Стайчето, бил много близък с бащата на Гергана, който е треньор на ФК „Олимпик”. От малка Гери ходела с татко си и прекарвала часове на стадиона при него и футболистите. Когато Кацарския нямал време, молил Стайчето да обърне внимание на детето. Веднъж дори се наложило чакръкчията да я изпишка, но малката Гери свършила тази работа в скута му.
Масажирал е Мира, събличал е и Глория – като пред доктор, за Стайчето няма срамни работи. За него важно е да помага на хората и пари не им стига. Само някакъв малък подарък. От Гергана обаче дори едно календарче не е получил.

Оказва се, че повечето звезди са неблагодарни, въпреки че Стайчето много им е помогнал. Такъв е и случаят със Слави Трифонов, който на няколко пъти лъгал чакръкчията.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.