Чалгаджии гонят Краси Радков от сцената

Краси Радков
Чалгаджии освиркали Краси Радков по време на участие във фолк клуб в Студентски град. Актьорът, познат и като Цеко Сифоня от „Шоуто на Слави“, бил поканен да изпълни моноспектакъл в заведението. Оказало се обаче, че  надрусаните посетители, повечето от които студенти, искат да танцуват гюбеци вместо да слушат комика.
Почерпените фенове на маанетата оплюли комика с неодобрителни нечленоразделни звуци, защото заради него не можели да се наслаждават на песните от любимия си стил, разбираме от вестник „Контра“. Радков, видимо обиден от неприятната ситуация, коментирал, че практиката да се организират актьорски вечери в поп-фолк заведения няма да пожъне успех, предвид умствения капацитет на посетителите.
Актьорът, който се въплъщава и в ролята на Шишо Бакшишо във вечерното шоу на Дългия, получил хонорар от над хилядарка за едночасовото представление в кръчмата, шушукат от персонала. Веднага след като Радков се оттеглил от дансинга, опиянените от алкохола посетители се впуснали в бесни танци на поп-фолк хита „Не моа се запра“. По-късно те споделили чистосърдечно, че идват в такива заведения, за да се наслаждават на чалгата и сексапилните фолк-фурии, а не да гледат моноспектакли и да слушат забравени вицове.

Очевидно обаче Красимир Радков не разказва какви да е вицове, а и най-малкото не ги разказва така, както биха ги разказали повечето хора, след като за тази си работа може да получи хилядарка за час. Друга е обаче работата с „консуматорите“ на това изкуство – на тях никак не им е смешно, та не желаят да се смеят. Предпочитат да простеят.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.