Чалга Алея на славата правят в Popfolk town

Чу се и слух, че ще бъде издигнат паметник на Камелия приживе в центъра на Димитровград

Popfolk town, сиреч Димитровград, обмисля да изгради Алея на славата специално за родните чалга певици. В меката на попфолка вече правят планове с кмет и Община как да реализират идеята, пише „Труд”.
Ще бъде по подобие на холивудската Алея на славата и едни от най-известните чалга певици ще имат своя звезда на ВИП тротоара.
Ще има ли Камелия звездичка на Алеята на славата... в Димитровград
Ще има ли Камелия звездичка на Алеята на славата… в Димитровград
Кметът на Димитровград Стефан Димитров прегърна идеята и смята, че фолк изпълнителите заслужават да бъдат почетени. Многобройните почитатели на лекия жанр ще бъдат щастливи да видят на Алеята на славата своите любими изпълнители.
Освен това, с времето Димитровград се превърна в своеобразна столица на чалгата, така че е редно представителите на попфолка да бъдат почетени.
Чу се и слух, че ще бъде издигнат паметник на Камелия. Фенове на фолк дивата искали да й засвидетелстват своята любов приживе, като съдействат за съграждането на паметник на певицата.
Изпълнителката на „Оргазъм” може да извиси гръд на пъпа на Димитровград, стига да се съберат достатъчно средства. Кметът на Popfolk town намира идеята за малко странна, но щом е за каузата, ще съдейства за издигането на паметник на Камелия.

Единствено хейтърите на чалгата изразиха своето възмущение: „Паметник на Камелия?! Вие луди ли сте? Какъв пример може да даде тази простакеса на поколенията”, пишат интернет потребители и се заричат, че ще съборят паметника на Камелия.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.