Черната Златка нарече Коко Динев, угоено прасе

Черната Златка нарече Коко Динев, угоено прасе

Сексбомбата Златка Димитрова, наричана още черната Златка, коментира един от най-големите плейбои в България – Коко Дннев.

„Има шкембак и влицето прилича на угоено прасе. Никога не бих си легнала с него“, разказа с отвращение Златка пред магарето Марк О’Селски.

Плеймейтката, която наскоро си уголеми двойно, че даже тройно бюста, си позволи да говори за Коко Динев с отвращение, въпреки че изобщо не го познава. Явно визията е най-важния определящ фактор за брюнетката.

Фенове на половинката на Коко Динев Емилия, предполагат, че изказването на Златка няма да остане ненаказано от поп фолк певицата, за която се говори, че е доста бойна натура и не веднъж е заплашвала колежки, като Анелия и Преслава например, със саморазправа. „Звездата“ на черната Златка изгря през 2009, след като участва в „Бягство към победата“ организирано от Слави Трифонов. 
След като спечели титлата „Мис Плеймейт 2009? пък тръгна слух, че именно Дългия й е подарил короната на плеймейтка, но разбира се, Златка отрече да е имала каквато и да било връзка с шоумена. Слави пък никога не е крил симпатиите си към едрогърдата брюнетка, ама да не би точно на нас да кажат: „Да, бяхме гаджета!“

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.