Чехльото Давид завъди любовница певачка

Чехльото Давид завъди любовница певачка
Безхарактерният брадър май най-после се е освободил от бремето шавливата Елеонора да бъде негова половинка, без значение дали е законна или не. Потвърдено е и е вярно – двамата не са заедно и са се разделили. През това време иначе смотаният Давид е успял да си намери ново гадже. Не, тя не е сервитьорка. Новата изгора на Чехльото е фолк певица.
За промяната научаваме от „Блясък“ Давид е сменил дори статуса си във facebook. Преди време той беше „вдовец“, а сега е обвързан. За разлика от него, Елеонорчето била забърсала някакъв хотелиер, с когото още била обвързана. Певицата на Давид не е точно певица, ами е „бъдеща певица“, според неговите думи. В момента тя заработвала като еротична танцьорка. Съвсем скоро Танцуващата на пилон ще подпишедоговор с „Пайнер“, разказва Давид. Двамата си лафели по цяла нощ, за да се опознаят по-добре. Бъдещата пайнерка имала дете и мъж, но мъжът й бил в затвора. За детето се грижела майка й, която живее в село до Плевен. Девойката от своя страна работела в Пловдив, но тъй като там нямало работа се преместила в Стара Загора. През почивните дни мадамата се разпявала в заведение в Харманли.
Безличният Давид имал сериозни намерения към нея, дори бил навит да се грижи за детето й. Той щял да го гледа, докато тя пее. Имало само един проблем – не се знаело как ще реагира мъжът й, като излезе от затвора.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.