Чистачка изнудва Мария със запис

Чистачка изнудва Мария със запис

Отварачката твърди, че й поискали 3 бона, за да й върнат запис от личната й колекция

Очаквано, попфолк певицата Мария, която сама се погрижи мало и голямо да разбере, че с мъжа й Митко се снимат, докато се забавляват вечер, вече тръби на всеослушание, че една от касетките липсвала. Малко след като установила, че скъпоценният запис не бил на мястото си, Мария заявила, че получила и анонимно обаждане, пише slava.bg, позовавайки се на разкритие на Супер 19’.


„Беше женски глас и подозирам, че май е чистачката. Тя обича да се рови.”, с уж разтревожен глас проронила Отварaчката, но защо ли никой не повярвал на думите й.

„То от позиране пред камерите в различни пози, много ясно, че няма да ти остане време да си почистиш тоалетната и ще си викнеш чистачка. Да ти е за урок!”, пише с осезаемо присмехулно отношение онлайн потребител, а представяща себе си за KaRaMeLLa дама допълва: „О-о-о, Маро, кой ще ти повярва на тебе, че някой ти е свил филма, сама си се погрижила за това!”.

И сякаш в общото мнение по казуса цери единство – видяла Мара, че на колежките й им се вдигнало реномето, та и тя да не остане по-назад!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.