Чичов Ваньо иска да забие знамето на еротична почва

Нова футболна интрига се завърта около племенника на Йордан Лечков. Той е главно действащо лице в любовна афера, като засега всичко е само в начален стадий.

Нова футболна интрига се завърта около племенника на Йордан Лечков
Футболистът решил да създаде любовен четириъгълник, като задява мацката на свой колега футболст от „Левски“. Четвъртият ъгъл в любовната геометрия се явява съпругата на Иван Стоянов, с която двамата дори имат дете. Любовта обаче не знае граници, та въпреки семейния живот, футболистът хвърлил око на Виолета, гаджето на Александър Киров. Политането на крилете на любовта от пръв поглед се случило, когато на някаква почивка Стоянов видял ослепителната красота на еротичната моделка.
Разбиването на футболни семейства заради вълшебната красота на продавачките на снимки в порно- и еротични списания не е от вчера, предвид станалия вече банален случай с Николета Лозанова, Валери Божинов, Алисия и Николай Михайлов. Странното е, че тук също има замесен връзкар във футбола – синът на президента на БФС и футболна легенда Борислав Михайлов. Разликата е обаче в това, че Мамин Ники, както иронично наричат вратаря-наследник на трона, не е първият, а последният по включване в четириъгълника.

Запознати с развитието на Чичов Ваньо твърдят, че напоследък футболистът се е възвеличал прекалено много, купил си е свръх-скъп джип и сега му остава само да гони мадамите.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.