Чужда утроба ще износи детето на Камелия

Сурогатната майка ще получи 50 бона плюс разходите

 

Чужда утроба ще износи детето на Камелия
Методът „сурогатна майка” у нас тепърва набира сила, но досега само неизвестни простосмъртни се възползват от него. Предстои за първи път популярна личност да стане майка по нетрадиционния метод у нас. Това е фолк певицата Камелия, която няма да се откаже да се радва на потомство и е намерила начин, който да се увенчае с успех. Блондинката от Чипровци досега е опитала на няколко пъти ин витро, медикаменти, билки, шамани и накрая се е спряла на еарианта бебето й да бъде износено от сурогатна майка.
Детето на Камелия щяло да е изцяло с гените на родителите си. Засега за личността на жената, която е предвидена да износи в утробата си детето на пайнерката, се пази в тайна. Знае се само, че е на 26 години и е от Бургас. Била изключително близка приятелка на Камелия от няколко години, физически здрава. Тренирала усилено, за да е в добра форма. В момента течели последни медицински изследвания за започване на процедурата по изкуственото забременяване на младата жена.

Понеже все още нямаме закон, уреждащ правовите отношения за сурогатството, Камелия определила да заплати еднократно сума в размер на 50 хил лв, така както ида поеме всички допълнителни разходи по време на бременността.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.