Чуйте новото парче на Андреа “Rock Ur Body”

 Чуйте новото парче на Андреа “Rock Ur Body”

След като потребителите на мрежата чуха новото парче на Андреа и Кости, масово започнаха да се оплакват от главоболие
Новото парче на Андреа и Кости, което беше пуснато в мрежата, вече започна да сее мигрена сред слушателите на музикалните сайтове. Песента е определена от своя композитор като “3D хит” и очакванията на русата амбиция и Кости са големи, но напълно надценени – смятат потребителите в интернет. Парчето е трудно за слушане, както и сами ще се убедите. Естествено, намериха се и такива, които да се изкажат в защита на звездното дуо и да харесат песента, но потребителите, твърдящи обратното, са много повече. Андреа обърка феновете си и в желанието да предложи нещо различно и малко ги разочарова. Песента носи обещаващото име “Rock Ur Body”, но още през първата една минута и слушателите изключват звука, за да си спестят бученето в ушите и последващото главоболие.

Обещанията на силиконовата блондинка да ни изненада с “новото си поколение” музика ни обнадеждиха, но истински ни втрещи новото й парче. Много хора предричат това да е и последният експеримент на Андреа, защото коментарите в мрежата вече са показателни. В музикалните сайтове потребителите масово гласуват против парчето.

И ние не можем да скрием разочарованието си от 3D хита и май предпочитаме ефектната блондинка да продължава да си пее за секс, там е най-добра.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.